Szolgáltatás

Érthetőség. Elköteleződés. Hitelesség.

Szövegmentorként a szaktudásommal a szövegedhez fűződő személyes érintettségen, kötődésen túllépve abban segítek, hogy gondolataiddal, mondanivalóddal a legközérthetőbben és a legjobb formában léphess a nagyvilág elé, legyen szó stilisztikáról, helyesírásról vagy épp egy-két frappáns, vevőcsalogató mondatról.

Riederné Fonyó Barbara szövegmentor

“Az olvasót tilos – csak egy másodpercig is – bizonytalanságban hagynunk. Az írás egyetlen ékessége a világosság.”

Kosztolányi Dezső

Prémium szöveggondozás, szövegmentorálás

A prémium szöveggondozási szolgáltatásom keretében nemcsak helyesírási, stilisztikai hibákat javítok a rám bízott szövegekben, hanem  szerkesztőként is jelen vagyok.

 

Mit csinálok?

Javaslatokat teszek az átszerkesztésre, ha túl hosszú, ha túl rövid, vagy ha csak egyszerűen túlzásokba hajlanak a mondatok. Helyükre rakom a vesszőket, a kettőspontokat, a gondolatjeleket.
Útmutatást adok a szövegek szerkesztéséhez, a fontos gondolatok kiemeléséhez, segítek, hogy a szavak, a bekezdések tényleg összeálljanak.
Mentorként abban támogatlak, hogy a szövegeid mögött tényleg ott legyél te. És bármikor, bárhol, bármilyen körülmények között fel tud vállalni  az írott tartalmaidat.

 

Milyen oldalakhoz kérheted a segítségemet?

 • weboldal
 • landing page
 • bemutatkozás
 • szakmai oldal
 • blogbejegyzés
 • közösségimédia-felületek és ami még az eszedbe jut

 

Mit nem csinálok?

Nem bújok a bőrödbe.
Nem írom meg helyetted a szöveget. (Ha csak külön erre meg nem kérsz. De inkább ne. Mert te is tudsz írni, de ha mégis elakadnál, a segítség közel van.)
Nem korrektúrázom kizárólagosan.
Nem dolgozom olvasószerkesztőként, nem lektorálok könyveket.

 

Komplex kommunikációs mentorprogram

Akadozik a kommunikációd? Nem tudod, hogy miről írj, mit posztolj, miért nem reagálnak az olvasóid a tartalmaidra? Egyáltalán milyen a jó  szöveg vagy éppenséggel mit jelent a ma egyre népszerűbbé váló storytelling/történetmesélés fogalma? Esetleg szeretnéd javítani az íráskészségedet?
A komplex kommunikációs mentorprogram ezekre a kérdésekre ad választ. Az előre lefoglalt rendelkezésre állási időben azzal a résszel foglalkozunk a kommunikáció területei közül, amely számodra a legfontosabb, vagy éppen a legnagyobb kihívást jelenti. A tematikát és az időarányok felosztását te választod, legyen szó íráskészség-fejlesztésről, a közösségimédia-felületek folyton változó közegéről vagy éppen a jó tartalom titkáról. Természetesen ebben a programban is kérhetsz szövegmentorálási segítséget, ha szükséged van rá.

  Árak

  Mennyiért dolgozom?

  Prémium szöveggondozás, szövegmentorálás

  Mennyibe kerül a szövegmentorálás? Én a személyre szabott árajánlatban hiszek, amelyet a mentorálásra átküldött szövegek ismeretében alakítok ki, hiszen minden szöveg egyedi mind minőségét, mind tartalmát, mind pedig a hosszát illetően.

  Irányárak

  • 1-4 oldalas szövegek (7 000 leütésig) – 30 ezer forint
  • 5 oldal vagy annál hosszabb szövegek (7 000 leütés fölött) – 50 000 forinttól

   

  Komplex kommunikációs mentorprogram

  Az óradíjas, elsősorban online (kivételes esetben van lehetőség offline megbeszélésre is) igénybe vehető szolgáltatás árai a következőképpen alakulnak:

  • 15 000 forint/1 óra
  • 40 000 forint/3 óra
  • 60 000 forint/5 óra
  • 100 000 forint/10 óra

  Az adott rendelkezésre állási időt a mentorprogram első napjától számított 30. napig lehet igénybe venni. A fel nem használt órákat nem lehet más alkalommal felhasználni. A rendelkezésre állási idő beosztása közös megegyezésen alapul.